Se aito ja
alkuperäinen
kebab-elämys
vuodesta 1983
-
Puhtaat raaka-aineet
Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia ainesosia eikä lisättyä sokeria.
-
100% suomalaista lihaa
Kebablihamme valmistetaan suomalaisesta naudanlihasta ja lihapitoisuus tuotteessa on 90%.
-
Gluteeniton ja laktoositon
Monikäyttöinen punainen kastikkeemme on gluteeniton ja laktoositon.
-
Punainen kastike
Kastikkeen ainesosat: Vesi, kasviöljy (rypsi), tomaattipyree, punaviinietikka, maissitärkkelys, mausteet (mm. mustapippuri), suola.
-
Hot kastike
Kastikkeen ainesosat: Vesi, kasviöljy (rypsi), tomaattipyree, punaviinietikka, maissitärkkelys, mausteet (mm. musta- ja cayennepippuri), suola.
-
Valkosipulikastike
Kastikkeen ainesosat: vesi, rapsiöljy, jogurttijauhe (jogurtti, happamuudensäätöaineet (E270, E327)), etikka, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, kananamunajauhe (keltuaisjauhe, suola, maltodekstriini), valkosipuli, suola, säilöntäaine (E202, E211), sakkeuttamisaineet (E412, E415), mustapippuri, valkopippuri
-
Kebablastu
Lihavalmisteen ainesosat: Naudanliha 90 % (Suomi), vesi, suola, mausteet (paprika, sipulijauhe, mustapippuri, kumina, muskottipähkinä), stabilointiaine (E450).
Lämmitysvinkki lihalle:
Unohda mikroaaltouuni! Maukkaimman lopputuloksen saat paistamalla lihaa paistinpannulla tai lämmittämällä uunissa n. 175c asteessa ja lopuksi viimeistely uunin grillivastuksella.
-
Kanakebab
Ainesosat: Broilerinliha (Suomi), vesi, suola, mausteet (paprika, mustapippuri, kumina, korianteri, oregano, inkivääri, chili), kuivattu sipuli, stabilointiaineet (E451, E452).
Lämmitysvinkki lihalle:
Unohda mikroaaltouuni! Maukkaimman lopputuloksen saat paistamalla lihaa paistinpannulla tai lämmittämällä uunissa n. 175c asteessa ja lopuksi viimeistely uunin grillivastuksella.
-
"Kyllä oli hyvää – molemmat. Silkkaa legendaa ja jälleen tätä päivää!"
-
"Paras kepsusoossi! Menee vaikka suoraan purkista."
-
Punainen soosi on kyllä taivaallista!"
Etkö löydä Abu Fuad tuotteita lähikaupastasi?
Lähetä asiakastoive kauppiaallesi!